PELSA скоро се мести на нов сайт - www.pelsa.org

   
НАЧАЛО
КАКВО Е PELSA
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ...
ТЪРСЕНЕ
ДАРЕНИЯ
ЕГ ПЛОВДИВ
СНИМКИ
ЗА КОНТАКТИ
ЛИЧЕН ПРОФИЛ

За контакти

Чрез интернет

Форма за контакт
 

По електронна поща


 

По телефон или факс

Телефон +1.401.316.8166
Телефон +1.347.221.7000
Факс +1.212.228.6139
 

По пощата

419 Lafayette Street, 3rd Floor
New York, NY 10003
USA

 Реклами


 

Какво е PELSA

Асоциацията на завършилите на ЕГ Пловдив (PELSA) има за своя основна цел подмомагането на училището, образователните програми, учениците и учителите.

Основните дейности на Асоциацията включват изграждането на мрежа от бивши възпитаници и поддръжници на Пловдивската езикова гимназия, улесняването на комуникацията между тях без значение от географското им местоположение, поддържането на връзката между училището и завършилите ученици и подпомагане на настоящите ученици в развитието им след завършването на ЕГ Пловдив.

За осъществяване на целите си, Асоциацията активно участва в:

организиране и координиране на регионални клубове на завършилите,
набиране на средства за осигуряване на финансова помощ за ЕГ Пловдив,
предоставяне на информация, полезна при избор и кандидатстване в колежи,
предоставяне на информация, полезна при намиране на работа,
организиране и провеждане на програми, срещи и събития със завършилите и ЕГ Пловдив.

Връзка за цял живот
Всички ученици, които завършат ЕГ Пловдив автоматично придобиват доживотен статут на членове на Асоциацията на завършилите (PELSA). Ние имаме за цел да обединим усилията на бивши и настоящи ученици и да ги насочим към подмомагане на училището ни. Ние полагаме усилия за поддържане на силната връзка между гимназията и завършилите, както и за развитието на настоящите ученици след завършването им.

Нашата мисия
Асоциацията на завършилите ЕГ Плвдив е създадена с идеалната цел да насърчава свободното мислене и креативността на всички хора за едно по-добро бъдеще. В частност, Асоциацията има за своя основна цел изграждането на мрежа от бивши възпитаници, поддръжници и приятели на Гимназията, чрез насърчаване и улесняване на участието им в клубовете на Асоциацията без значение от географското им местоположение.
 

- регионален клуб.

Наша цел е и финансово подмомагане на училището, образователните програми, учениците и учителите.

Ние полагаме усилия да сме всепризната група в развитието на образованието и в предоставянето на възможности за развитие на хората, не само на локално, но и на световно равнище. Ние полагаме усилия да помогаме на нашите членове да поддържат връзка, да развиват взаимоотношенията си и да разширяват кръгозора си. Ние считаме честността, приятелството, отговорността и доверието за наши основни добродетели и сме винаги готови да ги защитим. Ние полагаме усилия постоянно да развиваме Асоциацията чрез прибавяне на нови членове и клубове в нови райони като по този начин предоставяме на по-голям кръг от хора възможността да се възползват от програмите ни.

Нашите цели
Казано накратко целите на Асоциацията са две - да създаде мрежа на завършилите ученици и да помага финансово на ЕГ Пловдив.

Асоциацията служи и като централен координатор на действията и инициативите на всички регионални клубове на завършилите. По този начин ние се надяваме да помогнем на хората да усвоят изкуството да говорят, слушат и мислят - умения, които смятаме че са жизнено необходими  за индивидуалното развитие на вески един от нас и за бъдещето на цялото общество.

Асоциацията работи заедно с ученическия парламент на ЕГ Пловдив, който е директен бенефициент от дейността ѝ и като такъв предоставя доклади в потвърждение на това, как се усвояват средствата по проектите и до каква промяна довеждат те.

Виждането ни за бъдещето
Ние искаме да вярваме, че чрез разширяването на комуникационните хоризонти, ние помагаме на хората да постигнат пълния си потенциал и да осъщестщят мечтите си.

Как да участвате
Вие можете да допринесете по много начини за успеха на Асоциацията и за бъдещето на ЕГ Пловдив. В зависимост от свободното ви време и интереси, Вие можете да:

Ако имате желание, може да направите още една стъпка напред и да участвате в управлението на Асоциацията или регионалния ви клуб. Ако имате желание за това, моля свържете се с нас и ние ще намерим подходяща за вас позиция.

За контакти
Чрез интернет: форма за контакт или

По телефона: +1.401.316.8166
+1.347.221.7000
Факс: +1.212.228.6139
По пощата: 419 Lafayette Street, 3rd Floor
New York, NY 10003
USA

Организационна структура на PELSA
Повече информация за структурата на Асоциацията, за борда на директорите, нейните членове както и други органзационни детайли може да намерите тук.

Кажете ни какво мислите
Моля споделете мнението си за Асоциацията и този уебсайт - те са важни за нас.
 

Информация

РекламиРекламA


Вашата реклама тук?
Пишете ни

Начало     За PELSA     Новини и събития     Вие сте...      Търсене     Дарения     Снимки     За контакти     Личен профил
Copyright © 2008 - PELSA, Inc. Всички права запазени.
 

This website is created and maintained by Business IT Essentials