PELSA скоро се мести на нов сайт - www.pelsa.org

   
НАЧАЛО
КАКВО Е PELSA
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ВИЕ СТЕ...
ТЪРСЕНЕ
ДАРЕНИЯ
ЕГ ПЛОВДИВ
СНИМКИ
ЗА КОНТАКТИ
ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 

Реклами


 

Въпроси и отговори

Какво представлява Асоциацията на завършилите?
Асоциацията на завършилите (Plovdiv English Language Association или за по-кратко PELSA) е организация с идеална цел. За повече информация отностно целите и идеите на Асоциацията, вижте тук. За повече информация относно организационната ни структура, проверете тук.


PELSA
е създадена на 28 Юли 2008г. в Ню Йорк от група завършили. Ние дължим специални благодарностти на Георги Желев, Георги Варимезов, Димитър Блянгов, Ивайло Писков, Иван Караманолов, Иван Минков, Камен Козарев и Тодор Хаджийски за отзивчивостта и щедростта, която постави началото на нашето съществуане.

Каква точно е връзката между Асоциацията и ЕГ Пловдив?
Асоциацията работи заедно със ученическия парламент на ЕГ Пловдив, който често е директен бенефициент от дейността и като такъв предоставя доклади в потвърждение на това, как се усвояват средствата по проектите и до каква промяна са довели те.

Какво представлява информационният бюлетин
Информационният бюлетин (newsletter) на Асоциацията е периодичен email, в който ние синтезираме най-интересните и значими новини и който е най-лесният начин за да поддържате контакт с училището и със съучениците си. Достатъчно е само да попълните Вашия email адрес в полето горе в дясно и Вие ще сте в течение с това, което се случва в ЕГ Пловдив и съучениците ви по света. Ако решите по-късно да не получавате съобщения от нас, винаги може да се откажете - всеки бюлетин съдържа в себе си връзка за отписване.

 

 

 

 

 

На тази страница

Какво е PELSA?

Какво е електронния бюлетин?

 

Електронен бюлетин


РекламA


Вашата реклама тук?
Пишете ни

Начало     За PELSA     Новини и събития     Вие сте...      Търсене     Дарения     Снимки     За контакти     Личен профил
Copyright © 2008 - PELSA, Inc. Всички права запазени.
 

This website is created and maintained by Business IT Essentials